Gå videre til innhold
Britt Karin Larsens Finnskogserie solgt til Danmark

Pressemelding -

Britt Karin Larsens Finnskogserie solgt til Danmark

Samtidig med Britt Karin Larsens syvende og siste bok om folket fra Finnskogen har Gyldendal Danmark kjøpt hele serien for utgivelse.

Heretter vil også danske boklesere kunne følge flere generasjoners dramatiske liv på Finnskogen. Hele den storslåtte historiske romanserien til Britt Karin Larsen er nå solgt til det danske forlaget der en begeistret seniorredaktør Niels Beider uttaler følgende:

«Britt Karin Larsen er en fremragende fortæller, og man kan ikke undgå at blive revet med af historierne om dette mindretals rå og vanskelige liv. Serien er en handlingsmættet episk bedrift med imponerende sproglig skønhed og mørke lyriske og eksistentielle undertoner.»

Serien utgis fortløpende fra neste år.

        

Kaldere mot natten avslutter Britt Karin Larsens kritikerroste serie om folket fra Finnskogen. Det syvende og siste bindet starter med andre verdenskrig og går femti år frem i tid.

Folk flytter fremdeles fra skogen og inn til byene, men også nye folk kommer til, folk som søker skogene og det livet det har å tilby. Turid, som ble unnfanget under krigen, leter også etter sine forfedres torp, torpet hvor hovedhistorien i den første boken, Det vokser et tre i Mostamägg, hadde sitt utspring.

Kr 379,-

9. september møtes Britt Karin Larsen og Vigdis Hjorth til samtale i Cappelen Damm huset kl 13:00. Et program i serien LUNSJPAUSEN som er hver onsdag i høst.


Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.