Følg Cappelen Damm

Bukkene Bruse er en av landets største bildebok-suksesser noensinne

Pressemelding   •   feb 28, 2019 13:23 CET

Med Bukkene Bruse på badeland, Bukkene Bruse begynner på skolen og Bukkene Bruse vender tilbake har Bjørn Rørvik og Gry Moursund gitt barna et helt nytt bilde av eventyrets Bukkene Bruse.

Bjørn F. Rørvik og Gry Moursunds bildebokserie om de tre Bukkene Bruse har opplevd en eventyrlig suksess. Bøkene er trykket i over 450.000 eksemplar, og serien er blitt en av landets største bildebok-suksesser noensinne.

Rørvik og Moursund har lekt med Asbjørnsen og Moes klassiske eventyr på en original, fantasifull og ustyrtelig morsom måte. Bøkene er alle blitt moderne klassikere. På det siste 10-årets «topp-50-liste» over mestselgende bøkene i norsk bokhandel i perioden 2008 – 2017 ligger Bukkene Bruse på en fantastisk 4. plass. De er kun slått av Jojo Moyes og Jo Nesbø.

Mange overraskelser og detaljer i ny klaffebok
Nå i februar kom bestselgeren Bukkene Bruse vender tilbake i ny utgave som klaffebok
med nye, morsomme ekstrahistorier og flere nye illustrasjoner fra illustratør Gry Moursund.  
Bildene hennes inneholder mange overraskelser og detaljer som ikke finnes i teksten.

Suksess på Riksteatret
I dag, 28 februar, er det premiere på Riksteatrets oppsetning av Bukkene Bruse,
Bukkene Bruse lager rumpebrann, som skal kjøres i hele 104 forestillinger over hele landet. 
En av Riksteatrets største suksesser de seneste årene er Bukkene Bruse på Badeland – basert på Bjørn F. Rørvik og Gro Moursunds populære barnebok. Oppfølgeren som har premiere i dag er basert på andre bok i serien, Bukkene Bruse vender tilbake.

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.