Gå videre til innhold
Nordmenn har et sterkt forhold til påskehøytiden, og alle de hyggelige tradisjonene og ritualene som følger med den stille uke. Cappelen Damms nye påskehefte vil  garantert får deg i påskestemning.
Nordmenn har et sterkt forhold til påskehøytiden, og alle de hyggelige tradisjonene og ritualene som følger med den stille uke. Cappelen Damms nye påskehefte vil garantert får deg i påskestemning.

Pressemelding -

Cappelen Damm gir ut nytt påskehefte

Juleheftene har en sterkt posisjon i Norge. Heftene er blitt en tradisjon for mange, og byr gjerne på underholdning for hele familien. Men underholdning hører ikke bare julen til. Cappelen Damm utgir nå et eget påskehefte som har fått tittelen God påske! Her bys det både på hjernetrim, fortellinger og aktiviteter som passer for liten og stor.

-Det har vært en lang tradisjon med julehefter her til lands, og når vi nå ønsker å ta denne tradisjonen videre til påsken, er det fordi vi vet at nordmenn har et sterkt forhold til denne høytiden. I God påske! har vi forsøkt å ivareta mange av de kjente og kjære tradisjonene flere av oss er opptatt av i påskeferien, forteller Anne Gaathaug som er redaktør for det nye heftet.


Variert hefte som vil skape påskestemning

Mange reiser på hytta, mens andre tilbringer rolige dager i byen eller koser seg foran peisen hjemme. Uansett hvor du er i påsken, håper Cappelen Damm det nye påskeheftet vil få deg i påskestemning og skape hygge, spenning og aktivitet for store og små. I God påske! skriver Biskop Kari Veiteberg om påskens fortellinger fra både Det gamle og Det nye testamentet, og hun reflekterer over våre egne påsketradisjoner. I heftet finner du selvsagt også påskekrim og annet spennende lesestoff. Redaktør Anne Gaathaug understreket at det er lagt inn flere krimnoveller av solide norske forfattere. Og hun forteller at de minste vil kunne bryne seg på krimnøtter om Ulf Ulvheim, signert Gunnar Staalesen og Donald Duck-tegner Arild Midthun.» I tillegg inneholder God påske! kryssord, quiz, rebusløp, bilbingo og andre aktiviteter som hører påsken til. For den matglade byr heftet på oppskrift fra Bent Stiansen på lammelår og mye lekkert tilbehør. Historien om Ludo, Monopol og Kvikk Lunsj hører også med blant innholdet, og du får vite hvorfor nordmenn spiser så mye appelsiner i påsken. Strikkeoppskrift på påskekuler, påskeegg og annet lærer Arne & Carlos oss.

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.