Pressemelding -
Få sommerstemningen med Fru Timian
Få den gode stemningen og drøm deg bort i denne boka fylt av Fru Timians aller beste sommermat.
Marit Røttingsnes Westlie har i flere år skrevet matbloggen Fru Timian under mottoet: Den beste maten. Og det er virkelig de aller beste sommerrettene som serveres i Fru Timians beste sommermat – de som passer til late dager, lyse sommerkvelder, piknik og strandliv. Boka inneholder 75 fargerike og lettlagde retter, mettet av sommerens smaker og dufter. Du kan nyte nydelige frokoster, herlige sprø salater, lekre grillretter, lettvint piknikmat og raske og deilige middager. Ingen av middagene tar mer enn 30 minutter å lage.
Et helt kapittel er viet sommerfesten. Massevis av deilig festmat som både små og store elsker. Alle oppskriftene i kapitlet inneholder informasjon om hva du kan lage på forhånd for å bruke minst mulig tid på kjøkkenet og mest mulig tid med gjestene.
Prøv også de fantastiske sommerkakene og -dessertene, for eksempel valnøtt- og bringebærkake, fruktterte eller yoghurtis med blåbær.
Med Fru Timians beste sommermat er du rustet til ethvert måltid gjennom de herlige feriemånedene og langt inn i høsten.
Fru Timian, Marit Røttingsnes Westlie (f. 1970), er en av Norges mest populære matbloggere og har tidligere vært matspaltist i Dagbladet Søndag. Hun er kjent for sin ujålete, ukompliserte og begeistrede stil og sin evne til å beskrive framgangsmåtene slik at den som lager maten eller baker kakene, alltid får et vellykket resultat.