Følg Cappelen Damm

Håvard Rem med 365 nye dikt om alle årets dager

Pressemelding   •   okt 28, 2020 14:13 CET

Nesten ni år etter hans forrige diktsamling utkom er Håvard Rem aktuell med boken Almanakk  som inneholder 365 nyskrevne dikt – ett dikt for hver dag i året, fra 1. januar til 31. desember. 

Almanakk - 365 dikt er et omfattende stykke arbeid som inneholder sangtekster, sonetter, blues, nidviser og stev om forelskelse og alderdom, om svangerskap og tretti terrorangrep, om døgnet og året, om livet og tiden etter siste istid. Mange av dem er minnedikt om mennesker som har gått bort de siste årene, kjente og ukjente, fra Rolv Wesenlund til forfatterens mor. Årets mange merkedager er også markert med egne dikt, fra påske og jul til kvinnedagen og podagradagen.

Håvard Rem er en av våre mest folkekjære poeter og Almanakk er hans første diktsamling siden salgssuksessen 30 40 50 i 2012. Inspirert av gamle huspostiller og andaktsbøker har han de siste åtte årene skrevet en bok med tekster til glede og ettertanke.

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.