Gå videre til innhold

Pressemelding -

Hele Snowden-historien som bok

Ultimo mars er det verdenslansering av Glenn Greenwalds nye bok "Ingen utvei. Edward Snowden og USAs overvåkning av verden". Den norske utgaven vil inkludere spesialskrevet materiale for norske lesere og ytterligere informasjon om USAs overvåkning av Norge.

Den amerikanske journalisten Glenn Greenwald var den som først mottok Edward Snowdens informasjon og sørget for å få den publisert. I slutten av mars er det verdenslansering av Greenwalds nye bok Ingen utvei. Edward Snowden og USAs overvåkning av verden
Cappelen Damm kan melde at han i den norske utgaven vil inkludere spesialskrevet materiale for norske lesere hvor det kommer ytterligere informasjon om USAs overvåkning av Norge. Boken inneholder nye avsløringer, og går lengre enn historiene som allerede er kjent gjennom media.

Edward Snowden
Den tidligere etterretningsanalytikeren Edward Snowden er i dag etterlyst av amerikanske myndigheter for spionasje etter at han i juni 2013 sto fram som kilden til omfattende lekkasjer om amerikansk overvåking av data- og teletrafikk.

Greenwald har full tilgang til dokumentene og var den eneste som intervjuet Snowden i dybden før og etter han rømte USA. Som Snowdens uoffisielle talsmann har han nesten blitt like kjent som hovedpersonen selv. Og som journalist har Glenn Greenwald en like stor rolle i Snowdens avsløringer som varsleren selv.

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.