Pressemelding -
Inspirerende og lekker sjokoladekokebok for alle slikkmunner
Er du en sjokolademons? Boken Konditorens beste sjokoladeoppskrifter - kaker, konfekt og desserter byr på uimotståelige fristelser!
Magnus Johanssons inspirerende og lærerik kokebok der fellesnevneren er sjokolade, kanskje kokekunstens mest populære ingrediens. Lær hvordan du skal gå fram for å lykkes og få perfekte resultater. Med konditorens pålitelige oppskrifter og instruktive bilder kan du lage de lekreste og mest velsmakende sjokoladegodsaker. Finn frem grytene og sett i gang!
Magnus Johansson er Sveriges mest kjente konditor. Han har blant annet hatt ansvaret for desserten ved Nobelprisfesten i Stockholm i 10 år, vært med på det svenske kokkelandslaget som vant kokke-OL og lagd dessert ved svenskekongens 60-årsfest. I dag har han sitt eget bakeri & konditori i Hammarby Sjöstad, og arbeider som konsulent og lærer for kokker og konditorer innen feltene brød, sjokolade og desserter. Magnus er også den drivende kraft bak den årlige Sjokoladefestivalen i Stockholm.
Kontakt i forlaget: Anne Østgaard, mobil: 971 64 649 / e-post: anne.ostgaard@cappelendamm.no