Gå videre til innhold
Johanna Grønneberg Mesa om den tøffe tida etter fødselen

Pressemelding -

Johanna Grønneberg Mesa om den tøffe tida etter fødselen

"Jeg fikk mange råd da jeg gikk gravid og jeg tenker mye på hvilket råd jeg skulle ønske jeg hadde fått. Jeg tror jeg ville likt å høre dette:

- Det blir bedre! Det kommer til å gå over."  Johanna Grønneberg Mesa.

I begynnelsen av november gir Johanna Grønneberg Mesa ut boka "Etter fødselen - Det alle glemte å si". Samtidig begynner hennes nye tv-serie "Johanna: Prosjekt mamma" på TLC.

"Hollywood-Johanna" hadde gjennomført et uproblematisk svangerskap, og samtidig vært stjerne i eget tv-program om graviditeten, da hun optimistisk dro til Ullevål for å føde. Det ble en traumatisk opplevelse! Og tiden etterpå ble alt  annet enn hun hadde drømt om.

Dette er en humoristisk og varm bok om hvor vanskelig hun synes det første halve året etter fødselen var. En motvekt til ekspertbøker og vellykkede mammabloggere, med morsomme sammenligninger mellom tradisjonelle babybøker og hennes egen tilværelse, selvironiske betraktninger om sin egen prestasjon som mamma og kjærlige brev til datteren. Boken for alle mammaer som ønsker seg en god latter, og litt trøst innimellom gråtetoktene.

For intervjuavtale med Johanna eller presseeksemplar kontakt: Informasjonsavdelingen i Cappelen Damm. Kristine Kleppo kristine.kleppo@cappelendamm.notlf: 21 61 75 86 / 47 37 41 23

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950
Julia Kleppestø Selbekk

Julia Kleppestø Selbekk

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 41208500

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.