Gå videre til innhold
Abid Rajas bok Min skyld holder stand som nummer en på bestselgerlisten
Abid Rajas bok Min skyld holder stand som nummer en på bestselgerlisten

Pressemelding -

Knallstart på 2022 for Abid Raja med bokopplag på 80 000

I 2021 var Abid Rajas bok Min skyld den aller mest solgte boken i Norge.
Og interessen rundt boken er fortsatt stor, også i 2022. Raja starter det nye året på topp med førsteplass på bestselgerlisten.
Cappelen Damm har i årets første uke måttet trykke enda et nytt opplag av boken som nå har passert et samlet opplagstall på 80 000 bøker.

- Dette er en viktig bok av mange grunner. Abid Raja skriver blant annet om skyld og skam, han er nådeløst ærlig og utleverende og jeg tror hans åpenhet bidrar til å bryte ned en rekke tabuer. Boken er rystende, nødvendig og engasjerende, det tror jeg alle som leseren den også mener. Min gjetning er at dette er en bok mange anbefaler videre til venner og kjente etter å ha lest den, og at den derfor vil fortsette å selge godt i lang tid fremover. Vi har trykket 11 opplag av boken, men jeg ser ikke bort fra at vi må trykke enda flere før sommeren, sier Tone Hansen, Kommunikasjonssjef i Cappelen Damm

Emner

Kategorier

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.