Gå videre til innhold
Lahlum er påskens quiz-master

Pressemelding -

Lahlum er påskens quiz-master

Hans Olav Lahlum byr på den ultimate quiz-boken.
Påsketid er også quiz-tid, og hvem er bedre egnet som quizmaster enn et av Norges fremste menneskelige leksikon og mesterhjerne Hans Olav Lahlum?

I den nye spørreboka Lahlums Quiz vol.2 tester Lahlum og realfagsekspert Katrine Tjølsen kunnskapene dine i et vidt spekter av temaer og undertemaer. Med over 600 spørsmål inndelt i 3 vanskelighetsgrader burde det være noe av interesse for de fleste. 

Lahlum øser av sin mangfoldige kunnskap og formidlingsglede i boka. Til hvert eneste spørsmål får man et utdypende og omfangsrikt svar, spekket med interessante og overraskende opplysninger. Slik blir Lahlums Quiz vol.2 en kilde til nyttig og morsom lærdom – i tillegg til at den gir timevis med  underholdning.

Lahlums Quiz vol. 1 i pocket
Samtidig som Lahlums Quiz vol.2 kommer ut i salg, er også Lahlums Quiz vol.1 blitt tilgjengelig i en rimelig, heftet utgave - så da burde det være duket for mye moro gjennom påskekveldene.

Fra palmesøndag til påskemorgen legger Hans Olav Lahlum ut ett spørsmål hver dag på forlagsbloggen www.forlagsliv.no

Man kan sende svaret til blogg@cappelendamm.no og vinne et eksemplar av Hans Olav Lahlums bestselgerkrim Menneskefluene. Klarer du spørsmål flere ganger i løpet av uken, venter en ekstra overraskelse!

http://www.forlagsliv.no/blog/2015/03/30/lahlums-paskequiz-andre-sporsmal/

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.