Følg Cappelen Damm

Michelle Obamas Min historie er USAs mestselgende bok i 2018

Pressemelding   •   des 03, 2018 07:25 CET

Etter kun 2 uker i salg er Michelle Obamas biografi Min historie allerede den mestselgende boken i USA og Canada i 2018

Ifølge The Guardian ble det solgt en Michelle Obama-bok hvert niende sekund i det
amerikanske markedet den første uken den var i salg. Nå melder forlaget Penguin Random House at Michelle Obamas Min historie etter kun 15 dager i salg er solgt i over 2 millioner eksemplar i USA og Canada. 

Den mestselgende boken i 2018
I følge NDP BookScan data er Min historie solgt i flere eksemplar enn noen annen bok publisert i USA i 2018. Boken ble lansert 13 november og er i USA og Canada allerede trykket i 6 opplag på totalt 3, 4 millioner eksemplar.
I Norge har Cappelen Damm trykket 35 000 eksemplar av boken.

Min historie blir utgitt på 31 ulike språk. Den ligger som nummer 1 på bestselgerlistene over hele verden, blant annet i land som Tyskland, Frankrike, Italia, Holland, Spania, Danmark, UK, Finland, Hellas og Norge. Den er også en bestselger i Australia, Israel, Korea, Taiwan og Sør-Afrika.

Omfattende bokturne
Michelle Obama har akkurat deltatt på en lanseringsturné i 10 ulike byer i USA.
Nå fortsetter turneen i Europa. Hun starter denne uken med et arrangement i Royal Albert Hall i London hvor hun blir intervjuet av den nigerianske forfatteren Chimamanda Ngozi Adichie. Hun skal også til Berlin, og etter hvert Paris for å møte tidligere CNN-journalist Isha Sesay på scenen i La Seine Musicale. 

Samtlige av de populære arrangementene er utsolgt.

For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.