Gå videre til innhold
Kirsti Kristoffersen har lang erfaring fra management og musikkbransje, og vet mye om fankultur. Nå har hun skrevet bok om sitt eget store idol, verdensstjernen Taylor Swift.
Kirsti Kristoffersen har lang erfaring fra management og musikkbransje, og vet mye om fankultur. Nå har hun skrevet bok om sitt eget store idol, verdensstjernen Taylor Swift.

Pressemelding -

Norsk Taylor Swift-bok solgt til utlandet

Kirsti Kristoffersen er aktuell med bok om vår tids største popkulturelle fenomen. Mindre enn en uke etter utgivelse er rettighetene solgt til Danmark.

I arbeidet med boka Taylor Swift: den ultimate fanboken har Kirsti Kristoffersen fordypet seg i popstjernen Taylor Swift sitt liv, og det unike fellesskapet som har oppstått rundt henne som artist. Forfatteren er ekspert på fankultur generelt, og fenomenet Swifties spesielt. Hun selv er en del av Taylor Swift sin trofaste fanskare og er stolt av å kunne kalle seg en ekte Swiftie.

Den ultimate fanboken

– Det er veldig stas at også Danmark vil utgi Taylor Swift-boka mi, sier forfatteren om utenlandssalget. Jeg håper at også danske Swifties vil sette pris på boken, og at det skinner gjennom hvor utrolig gøy jeg hadde det med å skrive om verdens aller største og beste popstjerne.

Boken er den ultimate fanboken til alle Swifties, og inneholder en gjennomgang av karrieren og de ulike albumene, funfacts, sitater, rekorder og "easter eggs". Leseren får også innblikk i utfordringene Swift har møtt og kampene hun har kjempet.

Hyperaktuell

Det er danske Gyldendal forlag som har sikret seg rettighetene til utgivelsen. Forlaget har tidligere gitt ut Kristoffersen sin romanserie Kjendis-trilogien, som fikk mye oppmerksomhet internasjonalt og er utgitt i flere land.

Andreas Munk Scheller, Redaktør i danske Gyldendal, er veldig fornøyd med å skulle gi ut Kristoffersen sin nyeste bok:

– Taylor Swift er ikke til at komme udenom, når vi spørger danske børn om, hvem deres største idol er. Og med sit besøg i Stockholm i 2024, blev hypen ikke mindre. Derfor er det også fantastisk, at vi med Kirstis bog kan give lidt til de mange fans der ikke kan vente på, at hun vender tilbage til Skandinavien. Kirstis evne til at formidle er uovertruffen, og man kan i den grad mærke, at vi har fat i en forfatter, der selv er ægte Swifty, forteller Scheller.

Kirsti Kristoffersen jobber som publisist og manager i norske Gyldendal. Hun har bakgrunn som journalist og redaktør i tenåringsmagasinet Julia, og har jobbet i managementet til Marcus & Martinus med flere av Norges største tenåringsforbilder.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Julia Kleppestø Selbekk

Julia Kleppestø Selbekk

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 41208500

Relatert innhold

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.