Gå videre til innhold
Ny bok fra Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng

Pressemelding -

Ny bok fra Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng

Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng utgir Sensitive barn i slutten av oktober. Boken handler om det høysensitive barnet fra fødsel til tenåring.

Etter suksessen i 2017 med boken Født sensitiv så Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng et behov for mer kunnskap om emnet.

– To av de oftest stilte spørsmålene vi fikk etter Født sensitiv var «Hvordan vet jeg om barnet mitt er høysensitivt?» og «Hvordan kan jeg best møte det sensitive barnet?». Som to høysensitive mødre med høysensitive barn, inspirerte dette oss til å skrive denne boken, forteller Elisabeth Nordeng.

– Nå gleder vi oss veldig til at boken kommer ut! Vi håper vi har klart å dekke de feltene folk lurer på, og at boken vil være til hjelp for mange, sier Prinsesse Märtha Louise.

Forlaget ser frem til utgivelsen
– At Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng ønsket å lage en ny bok er vi veldig glad for. Vi så med den forrige boken at emnet engasjerer og treffer godt. At de denne gangen velger å fokusere på barn og unge tror vi også kommer til å nå bredt ut. I boken illustrerer Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng temaet med sine personlige historier og opplevelser, noe som gjør at det oppleves nært og dyptfølt, sier direktør Elisabeth Steen.

Boken er skrevet i samarbeid med journalist og kommunikasjonsrådgiver Kjersti Salvesen.

Kategorier


For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Rikke Elling Grønvold

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 99743904

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.