Følg Cappelen Damm

​​Thriller-debut innfrir så det smeller

Pressemelding   •   jan 17, 2020 11:41 CET

«En så helstøpt og velskrevet psykologisk thriller er en sjeldenhet i den krimlitterære verden.», skriver Cathrine Krøger i Dagbladet

Den psykologiske thrilleren Den tause pasienten har slått alle rekorder i hjemlandet ved å bli solgt til hele 40 land. Nå har boken gått rett inn på den norske bestselgerlisten.

Kritikerrost
Den beste psykologiske thrillere siden «Gone Girl» og «Piken på toget», skrev Aslak Nore om den psykologiske thrilleren Den tause pasienten i Aftenposten A-magasinet.

– Dette er rent gull!, skriver VG i sin ferske anmeldelse og gir boken terningkast 6.
Bok365 triller også en sekser, Dagbladet en femmer. Også i hjemlandet har britiske Alex Michaelides gjennom høsten mottatt unison hyllest fra anmelderne for debutboken sin.

Rekord for britisk debut
Alex Michaelides har gresk far og engelsk mor. Manusforfatteren, som står bak flere store Hollywood-filmer, fikk en drømmestart på forfatterkarrieren med Den tause pasienten, som ble solgt til over 40 land, rekord for en britisk debut. Boken har fått glitrende kritikker og har ligger på bestselgerlistene i hele Europa. Filmrettighetene ble raskt solgt til Brad Pitt og Plan B.
Michaelides skriver selv filmmanuset.

I dag gikk boken rett inn som nummer to på den norske bestselgerlisten.

I mars er Alex Michaelides gjest på Krimfestivalen i Oslo.

Les mer om boken på Boktips!

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.