Gå videre til innhold
VIL VÆRE ET GODT FORBILDE: Trening skal være moro, noe som gir deg overskudd og en god dose positive opplevelser, mener  Camilla Aastorp Andersen, som står bak en av Norges mest leste treningsblogger.
VIL VÆRE ET GODT FORBILDE: Trening skal være moro, noe som gir deg overskudd og en god dose positive opplevelser, mener Camilla Aastorp Andersen, som står bak en av Norges mest leste treningsblogger.

Pressemelding -

Treningsfrue Camilla: – Jeg har et ansvar overfor leserne mine

Med Helårskroppen - Trening og mat for en sunn og glad kropp vil Treningsfrue Camilla Aastorp Andersen inspirere til både trening og kosthold, men ikke på en påtvunget måte. Målet med boken er å dele egne tanker og erfaringer slik at leserne kan finne treningsglede og motivasjon. Nå trykkes boken allerede i et tredje opplag. 

– Det er jo helt uvirkelig at boken har fått en sånn pangstart! Jeg husker jeg var veldig spent og litt nervøs i det den skulle utgis, men responsen har vært overveldende, sier Camilla Aastorp Andersen, som har mellom 30-50 000 unike lesere i uken.

Opprinnelig er hun fra Hamar, men bor på Romerike med mann og to barn. Til søndag kan hun stikke av med prisen for Årets influenser Trening og helse under VIXEN Influencer Awards 2017.

– Jeg er stolt av å være en av finalistene også i år. Det var et utrolig stort øyeblikk for meg da jeg vant prisen for årets trenings- og helseblogg i fjor. Det å få en bekreftelse på at det man gjør er bra, ga meg mye motivasjon inn i det nye året, forteller Aastorp Andersen.

Det har stormet rundt Vixen-utdelingen den siste tiden. På hvilken måte er du ditt ansvar bevisst som forbilde for norske jenter der ute?

– Som influenser har jeg selvfølgelig et ansvar overfor leserne mine, og jeg prøver så godt jeg kan å være bevisst på både innhold, regler og merking. Jeg er veldig glad i å samarbeide med andre fagpersoner som kan bidra til økt kunnskap både til meg selv og på mine kanaler, og det er noe jeg kommer til å fortsette med! sier hun.

Related links

Emner

Kategorier


For mer info, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kontakter

Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.