Følg Cappelen Damm

Trine inviterer til bursdagsfest!

Pressemelding   •   sep 11, 2017 14:00 CEST

TIÅRSJUBILEUM: Trines matblogg er ti år - og det feires med ny og rålekker kokebok: "Trine inviterer - Menyer til hverdag og fest". Foto: Mona Nordøy

Det har allerede gått ti år siden jurist Trine Sandberg skjøv lovboka til side for å ta fatt på drømmen om å starte en egen matblogg. For mange av oss har det for lengst blitt en vane å sjekke Trines matblogg for velsmakende ukemenyer. Men hva er egentlig hemmeligheten til vår alles Trine?

– Enkle hverdagsretter er mitt mantra. Helt siden jeg startet med dette, var målet å lage oppskrifter som alle kunne få til! sier Trine Sandberg.

For det geniale med landets bestselgende kokebokforfatter er nettopp at maten er enkel og sunn, men ikke minst at det også alltid smaker fantastisk godt! I sin tredje kokebok, Trine inviterer – Menyer til hverdag og fest, vil Trine inspirere deg til å invitere til små og store sammenkomster hjemme hos deg selv. I boken presenteres nærmere 90 oppskrifter, hvorav nesten 80 er nye og ikke tidligere publisert på bloggen.

– En av mine personlige favoritter i den nye boken er en brownie med sjokoladekrem. Det er en kake jeg har bakt i over tjue år og i mange ulike varianter, forklarer Norges mest populære matblogger.

I morgen, tirsdag 12. september, er det stor jubileumsfeiring i Cappelen Damm-huset – og selvfølgelig blir det mulighet til å smake på en av menyene fra "Trine inviterer".

– Det trenger ikke være så komplisert når man skal invitere folk på besøk, understreker Trine og oppfordrer folk til å invitere hjem denne høsten!

Foruten smakfulle og enkle menyer, serverer Trine i boken sine beste råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre ferdig på forhånd.


Om forfatteren:

Trine Sandberg er Norges mest populære matblogger og tidenes bestselgende kokebokforfatter hos Cappelen Damm med TRINES MAT og TRINES MAT 2. Hun er aktiv i sosiale medier, etterspurt i media, har vunnet flere bloggpriser og utmerkelser og har i flere år vært dommer i Det norske måltid. Trine tilbereder, styler og fotograferer selv all maten hun presenterer. Følg Trine på trinesmatblogg.no, @trinesmatblogg på Instagram, trine_sandberg på Snapchat, Trines matblogg på Facebook og youtube.com/trinesmat på YouTube.

For mer info om boken, sjekk https://www.cappelendamm.no/

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.