Følg Cappelen Damm

Trygve Skaug, Norges mest leste Instagrampoet, aktuell med diktbok for ungdom

Pressemelding   •   apr 01, 2019 10:31 CEST

Trygve Skaugs "Følg med nå" inneholder 100 dikt som berører temaer som sex, angst, ensomhet, usikkerhet og utenforskap. Mange av diktene har en humoristisk og underfundig snert som appellerer til et ungt publikum. Foto: Agri Soltanpanah

Instagram-poet, låtskriver og vokalist Trygve Skaug er en av Norges mest solgte og leste lyrikere
med over 78 000 følgere på Instagram og nærmere 24 000 følgere på facebook. 

Blant følgerne han har på Instagram hører en hærskare av engasjerte ungdommer.
De både leser, liker og deler diktene hans. Nå er Skaug aktuell med diktboken Følg med nå for nettopp ungdom.

Det er veldig sterkt å oppleve at mennesker i alle aldre tar til seg det jeg lager, og bruker diktene mine og musikken min i livene sine. Jeg synes det er helt sprøtt og –samtidig veldig rørende. Det er mine tanker som da viser seg å være tanker mange andre også kjenner seg igjen i, da er jeg ikke alene om det. Da er vi flere som har det på samme viset. En gjeng, liksom, sier Trygve Skaug.

Solgt over 25 000
Skaug har tidligere utgitt fire bøker på eget forlag, som til sammen er solgt i over 25 000 eksemplarer. Nå gir han ut Følg med nå på Norges største forlag, Cappelen Damm. Boken kom i et førsteopplag på hele 3000 eksemplarer. Men etter kun få dager i salg ble det klart at bøkene er så populære at forlaget må trykke nytt opplag. Bokens totale opplag er da allerede 6000 eksemplarer. 

100 dikt med tema som opptar unge
I den ferske diktboken har Trygve Skaug samlet sine mest skjellsettende dikt, med tematikk som opptar unge mennesker: Sex, psykisk helse, vennskap, angst, kjærlighet og mye mer.
Jeg håper folk bruker boka. At den kan være til nytte og oppmuntring for unge mennesker. At diktene kan gis fra en venn eller et familiemedlem til noen som kan trenge de ordene jeg har skrevet, sier Skaug


Velkommen til ARRANGENGEMENT i Cappelen Damm-huset 10.april:
Velkommen til Trygve Skaugs lansering av boken Følg med nå!
Det blir poetisk samtale med Trygve og to skoleelever, ledet av journalist og musiker Kristine Hovda.


Tiden har lagt seg
som snø overalt
og jeg ser spor
etter far og mor
ser hvor de gikk
og hvor jeg kommer fra
men jeg tror
jeg skal bortover her

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.