Gå videre til innhold
Låtskriver, vokalist og poet Trygve Skaug fortsetter med toppnoteringer på bestselgerlisten. Foto: © Kim Rognmo
Låtskriver, vokalist og poet Trygve Skaug fortsetter med toppnoteringer på bestselgerlisten. Foto: © Kim Rognmo

Pressemelding -

Trygve Skaug selger mest poesi i Norge akkurat nå

Fenomenet Trygve Skaug slapp sin seneste "best of" samling helt i slutten av september. Han behøvde ikke mange salgsdager på å suse rett til topps av bestselgerlisten, skriver Bok365.no.  På denne ukens bestselgerliste for lyrikk troner Trygve Skaug både på første og andre plass.

Dominerer lyrikklista
Trygve Skaugs diktsamlingen Ikke slipp, som ble lansert i januar, er denne uken skjøvet ned fra første til andre plass på boklisten. Inn på førsteplass gikk Trygve Skaugs nye bok Hjemmekamp, som kun har vært i salg i et par dager.

I Hjemmekamp serverer poeten og musikeren både nye og trofaste lesere sine greatest hits, det vil si et utvalg av dikt fra de tidligere samlingene 50 kubikks hjerte og Den siste. I tillegg har boken flere nyskrevne perler. Som alltid formidler Trygve Skaug sin lune dikt om kjærlighet, trøst og lengsel på en måte som treffer bredt. Han er en av Norges bestselgende poeter og har flere enn 125 000 følgere på Instagram. De to tidligere diktsamlingene hans Følg med nå og Ikke slipp er begge trykket i opplag på 12 000 eksemplarer, og den nye utgivelsen Hjemmekamp ble forrige uke lansert i et førsteopplag på hele 8000 bøker.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.