Gå videre til innhold
Usminket om Berit Riises liv

Pressemelding -

Usminket om Berit Riises liv

Utskjelt. Beundret. Brautende. Sjenert. Berit Riise er alle disse tingene. Hun er damen alle har en mening om, men som ingen kjenner – før nå. Denne uken lanseres boken Bare en mamma, hvor Riise i samarbeid med Martine Aurdal forteller om sitt liv.  

Som andre omsorgsfulle mødre har hun kjørt og hentet sine to sønner John Arne og Bjørn Helge på trening, heiet fra sidelinja og blitt med på turer. Men der fotballmammaer flest nøyer seg med å toppe engasjementet med en vakker kake til lotteriet, har Berit Riise tatt kontroll over sønnenes karrierer, tatt agent-eksamen og blandet seg i alt fra treningsforhold til spilletid. Slikt gjør man ikke ustraffet.

Under det tabloide bildet av den storkjeftede fotballmammaen ligger det imidlertid en helt annen historie: Om å bli holdt nede av den du elsker. Om å reise seg på nytt, selv om man er slått halvt ihjel. Om å miste seg selv. Og om å aldri slutte å kjempe for det man tror på, uansett kostnad.

I «Bare en mamma» forteller Berit Riise for første gang om livet som voldsoffer og hatobjekt, men også om det som har gjort henne så sterk: Store seire og gylne øyeblikk, både på og utenfor fotballbanen.

Berit Riise (f. 1960) er utdannet sykepleier og har i flere år arbeidet som fotballagent. Boken er skrevet i samarbeid med journalist Martine Aurdal.

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.