Gå videre til innhold
I J.K. Rowlings nye bok Julegrisen legger Jack og julegrisen ut på en eventyrlig reise gjennom De forsvunnes land.
I J.K. Rowlings nye bok Julegrisen legger Jack og julegrisen ut på en eventyrlig reise gjennom De forsvunnes land.

Pressemelding -

Verdenslansering av J.K Rowlings nye barnebok i dag

J.K. Rowlings nye barnebok, Julegrisen, lanseres i dag, tirsdag 12. oktober.
Boken publiseres samtidig i Storbritannia, Australia, New Zealand, Ireland og India av Hachette Children’s Group, i USA og Canada av Scholastic, og på over tjue ulike språk av forlag rundt om i verden. Den norske utgaven av boken er oversatt til norsk av Kjersti Velsand.

J.K. ROWLING er forfatteren bak Harry Potter-serien, som er solgt i over 500 millioner eksemplarer, er oversatt til over 80 språk og har blitt til 8 filmer som alle har gjort braksuksess.

Julegrisen er en varme, spennende fortelling om en gutts kjærlighet til det kosedyret han er aller mest glad i, og hvor langt han er villig til å gå for å finne det igjen. Dette er Rowlings første roman for barn siden Harry Potter. Boken er illustrert av Jim Field. Han har illustrert en rekke bestselgende barnebøker som har vunnet flere priser.


Sitatsamling og pop-up-julekalender
Denne høsten er det hele tre J.K Rowling-utgivelser på listen til Cappelen Damm. I tillegg til Julegrisen utgir forlaget også sitatsamlingen Harry Potter Et magisk år - her inviteres leseren med på en reise gjennom årstidene på Galtvort med Jim Kays illustrasjoner og noen av de fineste sitatene fra J.K. Rowlings bøker. Og Cappelen Damm utgir også en Harry Potter pop-up julekalender som har fått tittelen En magisk jul på Galtvort - her får vi bli med inn i Harry Potters magiske verden i julehøytiden, i en interaktiv pop-up bok og julekalender.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.