Gå videre til innhold
Ville Wilma til gratis lytting

Pressemelding -

Ville Wilma til gratis lytting

Andrea Bræin Hovig er velkjent som skuespiller, men gjør også suksess som barnebokforfatter. 

Andrea Bræin Hovig har hittil utgitt tre bøker og lydbøker om Ville Wilma, illustrert av den prisbelønte illustratøren og serieskaperen Lene Ask. Nå utkommer hele serien i samleutgaven Absolutt Ville Wilma, både tilgjengelig i bokform og som lydbok i nedlastbar fil. I den anledning har lydboktjenesten Ordflyt lagt ut den første lydboka i serien til gratis lytting ut mai måned. Du kan lytte til Ville Wilma fra Ordflyt-programmet på PC/Mac eller fra Ordflyts mobil-app til iPhone og Android-telefoner.

Naturlig nok er det Andrea som leser sine egne fortellinger om Ville Wilma.  Hun har også skrevet egne sanger til bøkene, som hun fremfører selv, akkompagnert av Ville Wilmas orkester. Resultatet er utsøkte barnelydbøker, proppfulle av sang og musikk.

Andrea Bræin Hovig har tidligere lest inn en rekke lydbøker og medvirket i hørespill fra Radioteatret. Hun har også tidligere vunnet prisen «Lydbokstemmen» for årets beste lydbok-innlesning.

Wilma er en bestemt, oppfinnsom og sprelsk 6-åring som bor sammen med faren sin. Det blir aldri kjedelig der Wilma befinner seg. Samlebok -og lydbok inneholder alle historiene om Wilma: Ville Vilma (2008), Viva la Ville Wilma (2009) og Ikke bare Ville Wilma (2011). Vi får bl.a. bli med Wilma i svømmehallen, på utekonsert, på telttur, i bryllup, m.m.

Sagt om Ikke bare Ville Wilma:
Sammen med festlige betrakt­ninger, humoristiske ord og skildringer pluss et generelt godt språk er denne boken kanskje årets aller beste bok for barn. Andrea Bræin Hovig er en vellykket skuespiller, sanger og forfatter. La oss sette to ekstra streker under forfatter.”
Elin Solvang, bladet Mamma

 

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573
Ole Bjerkebakke

Ole Bjerkebakke

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig Skjønnlitteratur +47 905 91 564
Vibeke Christiansen

Vibeke Christiansen

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig livsstil og krim & underholdning 41299950
Julia Kleppestø Selbekk

Julia Kleppestø Selbekk

Pressekontakt Kommunikasjonsansvarlig barne- og ungdomsbøker 41208500

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.