Gå videre til innhold
Kjempeinteresse for Wenche-biografi i Tyskland

Pressemelding -

Kjempeinteresse for Wenche-biografi i Tyskland

I fjor lanserte Wenche Myhre selvbiografien 66, som var skrevet i samarbeid med Mona Levin. Nå utgis boken i Tyskland under tittelen Die Wencke .

Wenche Myhres første forside i Tyskland var i Stern i 1965. Siden har presseoppbudet rundt die Wencke i Tyskland vært enormt. Det tyske forlaget kan melde at medieinteressen rundt boken denne uken også har vært fantastisk. Myhre har satt av en hel uke til promoteringen. Førsteopplaget i Tyskland er på 10 000 eksemplarer, men mye tyder på at det tyske forlaget Schwarzkopf& Schwarzkopf Verlag snart må trykke flere bøker.

-Det er en hektisk uke i Tyskland, med et svært tettpakket program, forteller Myhre.
-Vi besøker en til to byer hver dag, det er signeringer, TV-show og intervjuer tett i tett. Jeg synes det hele er en fantastisk opplevelse. Mye av min tidlige karriere er knyttet til dette landet. Min første plate i Tyskland ble sunget inn på fonetisk tysk. Jeg kunne ikke et ord av språket, men lydene ble skrevet ned. Det er veldig spennende å nå få lese historien min på nettopp tysk.

http://www.schwarzkopf-verlag.net/wencke-myhre.html

Related links

Emner

Kontakter

Tone Hansen

Tone Hansen

Pressekontakt Kommunikasjonssjef 92435573

Norges største bokforlag med utgivelser innen de fleste fagområder

Cappelen Damm er Norges største forlag. Forlaget utvikler, formidler, selger og distribuerer kunnskap, kultur og leseopplevelser til voksne og barn.